Εφαρμογές αυτόματων πωλητών για φαρμακεία

Η Gr Vending παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτόματη πώληση παραφαρμακευτικών ειδών σε φαρμακεία.

Η πώληση επιτυγχάνεται μέσω ενός ή περισσοτέρων αυτόματων πωλητών οι οποίοι τοποθετούνται εσωτερικά ή εξωτερικά του φαρμακείου, είτε ενσωματώνονται στην βιτρίνα του (όπως το ΑΤΜ της τράπεζας), για την εξυπηρέτηση του κοινού όλες τις ημέρες και ώρες.
Το συστήματα αυτόματης πώλησης της Gr Vending δίνουν την δυνατότητα διάθεσης μεγάλης ποικιλίας παραφαρμακευτικών προιόντων όπως: προφυλακτικά, test εγκυμοσύνης, ταμπόν, σερβιέτες, προιόντα υγιεινής, καλλυντικά, αντηλιακά, γαλακτώματα, καραμέλες για το λαιμό, βιταμίνες, έμπλαστρα, συλλέκτες ούρων, μπατονέτες, βαφές μαλλιών κ.α.

Οι αυτόματοι πωλητές της Gr Vending είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με κεντρική μονάδα επεξεργασίας, σύστημα εύκολου προγραμματισμού και δυνατότητες επικοινωνίας με τους πελάτες μέσω εύκολων και κατανοητών εντολών. Είναι σχεδιασμένοι να διαθέτουν προϊόντα στους καταναλωτές σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο δίχως να απασχολείται ανθρώπινο δυναμικό για να λειτουργήσουν.

Κλικαρετε εδώ για να ενημερωθείτε για τις ειδικές εφαρμογές Visionfarm, που αποτελούν τις πλέον ιδανικές λύσεις για φαρμακεία