Εφαρμογές αυτόματων πωλητών για ξενοδοχεία και κάθε είδους καταλύματα


Η Gr Vending παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αυτόματης πώλησης προϊόντων σε ξενοδοχεία και κάθε είδους καταλύματα, προσαρμόζοντας τα μηχανήματά της στις ανάγκες τους.
Οι αυτόματοι πωλητές μας μπορούν να παραμετροποιηθούν βάση μιας μεγάλης γκάμας επιλογών, παρέχοντας είδη για το προσωπικό και τους πελάτες των ξενοδοχείων. Οι εφαρμογές των αυτόματων πωλητών μας επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ, έχουν τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων σε 24ωρη βάση και προσφέρουν την επιλογή αναγνώστη κάρτας (σύστημα πληρωμής με κάρτα) για να μπορούν οι πελάτες να αγοράζουν τα είδη που επιθυμούν χωρίς μετρητά και η χρέωση να γίνεται στο λογαριασμό του δωματίου τους. Οι μηχανές Vision με το σύστημα EasyFlex, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος, ενω κάθε αυτόματος πωλητής μπορεί να «ντυθεί» σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο ταιριάζει στους χώρους του ξενοδοχείου.
Η πώληση καπνών και τσιγάρων είναι ελέυθερη. Στα τσιγάρα η τιμή είναι προτεινόμενη καθώς στις τσιγαρομηχανές η πώληση γίνεται με μεγαλύτερη τιμή για να υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος.
Όλοι οι αυτόματοι πωλητές της Gr Vending είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με κεντρική μονάδα επεξεργασίας, σύστημα εύκολου προγραμματισμού και δυνατότητες επικοινωνίας με τους πελάτες μέσω εύκολων και κατανοητών εντολών. Μπορούν να παρέχουν στο προσωπικό και στους πελάτες των ξενοδοχείων τρόφιμα, snacks, ροφήματα, αναψυκτικά, τσιγάρα, καπνούς, είδη δώρων, καλλυντικά, ρουχισμό και πολλά άλλα είδη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, δίχως κανένα κόστος ανθρώπινου δυναμικού για τα ξενοδοχεία.

hvΗ επαναστατική λύση για την κατάργηση των mini bars στα ξενοδοχεία, λέγεται HotelVend. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή της Gr Vending, η οποία δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης των ζημιογόνων mini bars με μια κερδοφόρα παροχή που προσφέρει προϊόντα στον πελάτη σε 24ωρη βάση, με την χρήση της κάρτας – κλειδιού του δωματίου και με απευθείας χρέωση στο λογαριασμό του. Κλικάρετε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή…