5458

Αυτόματοι πωλητές γρανιτών και smoothies

Η Quinzee™ αποτελεί την πρώτη (και μοναδική παγκοσμίως) πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή πώλησης γρανίτας και smoothies. Η Quinzee, ως ένας ανεξάρτητος αυτόματος πωλητής, χρησιμοποιεί εξειδικευμένες στιγμιαίες πρώτες ύλες υπό μορφή σκόνης και σιροπιών προκειμένου να παρασκευάσει μια μεγάλη ποικιλία παγωμένων ροφημάτων, κατ’ επιλογή του καταναλωτή, μέσω από μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Η Quinzee σχεδιάσθηκε, κατασκευάστηκε και ελέγχθηκε από ειδικά καταρτισμένους επαγγελματίες και εξειδικευμένα στελέχη της βιομηχανίας των αυτόματων πωλητών. Η πρωταρχική ιδέα και ο βασικός στόχος ήταν να εισαχθεί στη συγκεκριμένη βιομηχανία μια τεχνολογία αιχμής ώστε η λειτουργία της μηχανής να εξυπηρετείται μέσω απλών καθημερινών εργασιών αντίστοιχων με αυτών που απαιτούνται για τους κοινούς αυτόματους πωλητές ζεστών και κρύων ροφημάτων.
Η μηχανή προσφέρει μια γκάμα επιλογής 8 γεύσεων παγωμένων ροφημάτων οι οποιες παρασκευάζονται στιγμιαία από μια ποικιλία 4 bag-in-a-box σιροπιών και 4 δοχείων για μειγμα σκόνης. Η προετοιμασία ροφήματος 220ml απαιτεί 50 δευτερόλεπτα και περιλαμβάνει τη διανομή ενός κυπέλλου ακολουθούμενο από ένα καλαμάκι και στη συνέχεια από την γεύση παγωμένου ροφήματος που έχει επιλεχθεί ενώ αμέσως μετά η μηχανή είναι έτοιμη να σερβίρει το επόμενο ρόφημα ανεξαρτήτως επιλογής γεύσης. Ένας αυτόματος κύκλος καθαρισμού έχει επίσης ενταχθεί στην ημερήσια λειτουργία της μηχανής.

Τα FLAKES™ αποτελούν τα πρώτα παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και γεύσης σιρόπια και στιγμιαίες σκόνες για παγωμένα ροφήματα και είναι οι ιδανικές πρώτες ύλες για την παρασκευή απολαυστικών παγωμένων ροφημάτων μέσω της μηχανής Quinzee.
Η σειρά προϊόντων FLAKES διασφαλίζει premium ποιότητα και ανώτερη γεύση η οποία διαφέρει ολοκληρωτικά από όλα τα υπόλοιπα ροφήματα με γλυκαντικές ύλες της αγοράς. H μοναδική παγωμένη υφή και η συνέπεια στη γεύση των FLAKES σφραγίζουν μια εντελώς νέα εμπειρία απόλαυσης παγωμένου ροφήματος που γίνεται συνώνυμο με την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.
H 4-λίτρη συσκευασία Bag-in-a-boxσιροπιών FLAKES, η οποία επαρκεί για την παρασκευή 135 περίπου παγωμένων ροφημάτων, είναι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζεται απόλυτα στα ειδικά εξαρτήματα και τη σχετική σχισμή της Quinzee. Μέσα από τη διαδικασία της ομογενοποίησης και της παστερίωσης διασφαλίζεται η τέλεια υφή του προϊόντος και ένας ολόκληρος χρόνος ζωής (εκτός ψυγείου μέχρι το άνοιγμα της συσκευασίας).
Η γκάμα των σιροπιών FLAKES περιλαμβάνει γεύσεις σταφύλι, βατόμουρο, πορτοκάλι και μήλο διαίτης (περιέχει σουκραλόζη και έχει μόνο 40 θερμίδες ανά 200ml έτοιμου προϊόντος). Η γεύση τους είναι φρουτώδης. Η προετοιμασία τους είναι απλή καθώς η ποικιλία των γευστικών σιροπιών αναμειγνύεται εύκολα με νερό ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν. Οι στιγμιαίες σκόνες FLAKES που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των smoothies (γαλακτοκομικών παγωμένων ροφημάτων) περιλαμβάνουν έως τώρα τις εξής γεύσεις: γιαούρτι, καφέ, φράουλα, βανίλια και μπανάνα στη συσκευασία του ενός κιλού και εγγυώνται ένα πλούσιο γευστικά και υπέροχα παγωμένο smoothie. Κάθε συσκευασία του ενός κιλού επαρκεί για την παρασκευή 35 περίπου smoothies των 220ml.