Αυτόματος πωλητής γρανίτας

Η Gr Vending προσφέρει τον αυτόματο πωλητή γρανίτας με δώρο το πρώτο γέμισμα υλικών, με συνολικό κέρδος 1600 ευρώ για παραγγελίες μηχανημάτων μέχρι τις 31/5.

Η Gr Vending προσφέρει την μηχανή πώλησης γρανίτας και smoothies, Quinzee, με δώρο το πρώτο γέμισμα υλικών, με συνολικό κέρδος 1600 ευρώ για παραγγελίες μηχανημάτων μέχρι τις 31/5.

5458Η Quinzee™ αποτελεί την πρώτη (και μοναδική παγκοσμίως) πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή πώλησης γρανίτας και smoothies. Η Quinzee, ως ένας ανεξάρτητος αυτόματος πωλητής, χρησιμοποιεί εξειδικευμένες στιγμιαίες πρώτες ύλες υπό μορφή σκόνης και σιροπιών προκειμένου να παρασκευάσει μια μεγάλη ποικιλία παγωμένων ροφημάτων, κατ’ επιλογή του καταναλωτή, μέσω από μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία.
Η Quinzee σχεδιάσθηκε, κατασκευάστηκε και ελέγχθηκε από ειδικά καταρτισμένους επαγγελματίες και εξειδικευμένα στελέχη της βιομηχανίας των αυτόματων πωλητών. Η πρωταρχική ιδέα και ο βασικός στόχος ήταν να εισαχθεί στη συγκεκριμένη βιομηχανία μια τεχνολογία αιχμής ώστε η λειτουργία της μηχανής να εξυπηρετείται μέσω απλών καθημερινών εργασιών αντίστοιχων με αυτών που απαιτούνται για τους κοινούς αυτόματους πωλητές ζεστών και κρύων ροφημάτων.
Η μηχανή προσφέρει μια γκάμα επιλογής 8 γεύσεων παγωμένων ροφημάτων οι οποιες παρασκευάζονται στιγμιαία από μια ποικιλία 4 bag-in-a-box σιροπιών και 4 δοχείων για μειγμα σκόνης. Η προετοιμασία ροφήματος 220ml απαιτεί 50 δευτερόλεπτα και περιλαμβάνει τη διανομή ενός κυπέλλου ακολουθούμενο από ένα καλαμάκι και στη συνέχεια από την γεύση παγωμένου ροφήματος που έχει επιλεχθεί ενώ αμέσως μετά η μηχανή είναι έτοιμη να σερβίρει το επόμενο ρόφημα ανεξαρτήτως επιλογής γεύσης. Ένας αυτόματος κύκλος καθαρισμού έχει επίσης ενταχθεί στην ημερήσια λειτουργία της μηχανής.

Κλικάρετε εδω για περισσότερες πληροφορίες για την μηχανή Quinzee